Analyse & advies!

Phoenix lounge biedt een test van een uur.

Voor een gericht advies op maat voor voeding en beweging

Voeding

De voeding metabolisme-analyse bepaalt het persoonlijke basale metabolisme, dat wil zeggen het exacte calorieverbruik per dag, evenals het aandeel koolhydraten, vet en eiwitten. Welke hoeveelheden in jouw dagelijkse lifestyle is voor jou ideaal?

De slimme meting is een rusttest van 5 minuten biedt een ideaal startpunt voor effectieve training en gerichte voeding. De app levert gepersonaliseerde voedingsaanbevelingen direct na analyse, afgestemd op jouw doelenstellingen. Je kunt hier de gedetailleerde verdeling: exact calorieverbruik per dag inclusief percentage koolhydraten, vet en eiwitten uithalen.

Beweging

Met de prestatieanalyse kunnen we jouw ideale hartslag bepalen door je ademhaling te meten, terwijl je fietst. Deze test laat precies zien op welke hartslag het meeste vet wordt verbrand, wanneer het uithoudingsvermogen wordt verhoogd en wanneer de spieren in het anaërobe gebied te veel verzuren.

De app biedt trainingsaanbevelingen aangepast op jouw persoonlijke doelstelling.
Het geeft de optimale hartslag op basis van vet- en koolhydraatmetabolisme tijdens inspanning. Je kunt met deze uitslag precies op de juiste hartslag gaan trainen of bewegen.

Kortom na deze test weet je gericht hoe je er op dit moment voor staat en waar winst te behalen is op het gebied van voeding en beweging. Hierdoor weet je wat je te doen staat, met gegarandeerd resultaat.

Ook ideaal als je buitensport en wil weten op welke hartslag je het beste kan trainen, fietsen, hardlopen of wandelen. Hiermee kan je werken naar jouw gewenste doelstelling.

*Reserveer snel, want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar!